Sistemes d’ocultació: major privacitat per al teu jardí

Amb l’arribada de l’estiu i de les altes temperatures, a tots ens agrada gaudir de temps a l’aire lliure. Si a més comptes amb jardí o terrassa en la teva llar, segur que és on més gaudeixes passant el teu temps lliure en aquests dies calorosos. T’expliquem els sistemes d’ocultació.

No obstant això, a vegades aconseguir privacitat en les zones d’exterior pot resultar complicat. I és que mantenir-se allunyat de les mirades del veí pot resultar complicat depenent de com sigui el teu jardí o terrassa. Per això, volem recomanar-vos alguns sistemes d’ocultació. A més, podreu trobar-los en les nostres instal·lacions.

Sistemes d’ocultació per al teu jardí

–          Tanques: les tanques de jardí són perfectes per a guanyar privacitat i delimitar espais. Són molt útils a l’hora de diferenciar propietats contínues. A més, queden molt bé estèticament.

–          Malles o panells metàl·lics: es fabriquen amb filferro d’acer galvanitzat amb o sense plastificat. Si a més vols guanyar intimitat, pots adossar-los una tanca decorativa, malla d’ocultació o cañizo, o recórrer a una trepadora o una tanca viva.

–          Gelosies: existeixen molts tipus diferents.

o          De fusta certificada natural o tintada

o          Vímet

o          Metall

o          Plàstic

Tenen l’avantatge que no té perquè ser permanents, que poden ser mòbils i adaptables en altura i extensió.

–          Borduras: El vorejat és una tècnica que permet traçar separacions nítides al jardí i d’aquesta manera definir senderes, parterres de gespa i àrids, platabandes i massissos de flors… evitant la confusió o l’expansió assilvestrada dels uns sobre els altres.

La nostra recomanació

El cañizo mig anomenats també tanques o brucs artificials, protegeixen visualment el teu jardí des de l’exterior i aporten una gran estètica en el seu interior. Aquest sistema d’ocultació és de materials naturals, com el bambú, o artificials, perquè puguis triar el color que més s’adapti a la decoració. Molt fàcils d’instal·lar, es venen per rotllos. A més, entre la selecció de cañizos i malles d’ocultació existeixen diferents graus de protecció visual, perquè puguis triar també la quantitat de llum segons les teves necessitats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *